CONNEXIÓ DE TRANSPORT PÚBLIC AMB ELS CENTRES EDUCATIUS DE LA COMARCA

Des de la Coordinadora d'APIMA de sa Pobla donam suport a les APIMA's de Búger i Campanet per mirar de trobar qualque solució a la problemàtica de transport que es troben els estudiants de batxiller dels respectius municipis. Aquest alumnat té com a centre de referència l'IES Can Peu Blanc i no tenen garantit el transport amb els busos escolars que fan aquest mateix trajecte cada dia amb els alumnes d'ESO. Però tampoc existeix cap alternativa de transport públic que connecti els nuclis de Campanent i Búger amb el de sa Pobla tot i la petita distància que ens separa. Aquests fets fan que els alumnes d'aquests municipis no tinguin garantit l'accés a l'educació postobligatòria en igualtat de condicions que la resta de companys d'altres municipis.
Però des de la Coordinadora d'APIMA de sa Pobla pensam que això només és una petita part del problema ja que tenim un gruix important d'alumnes poblers, campaneters i bugerrons que cursen cicles de Formació Professional no només a sa Pobla sinó a altres municipis com ara Pollença, Alcúdia o Santa Margalida i no existeix cap connexió de transport públic que pugui garantir l'accés a aquests centres educatius a primera i darrera hora de les classes.
És per això que sol·licitarem en coordinació amb FAPA una reunió amb la Conselleria d'Educació i Universitat i a on hi convidarem a participar els ajuntaments implicats.

Podeu veure aquí el tall de la notícia d'IB3.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Representació de pares/mares al Consell Escolar

Físic fitness s'adhereix al carnet de soci de la Coordinadora

Consell Escolar Municipal