Col·laboració amb la Federació Balear de Rugbi i Corsaris Rugby Football Club


La Coordinadora d’APIMA de sa Pobla a principis d’aquest curs va contactar amb la Federació Balear deRugbi i Corsaris Rugby Football Club per estudiar línies de treball conjuntes. D’aquí va néixer la iniciativa que té per objectiu apropar el Rugbi als alumnes del nostre municipi.


Aquest segon trimestre monitors especialitzats estan fent les promocions d’aquest esport en coordinació amb cada un dels centres educatius als alumnes de 2n i 3r de primària. Cada grup farà dues sessions de rugbi flag, rugbi sense contacte, en la qual es familiaritzaran amb l'esport i aprendran els principis bàsics que caracteritzen el rugbi.

Els primers centres participants han estat el CEIP Vialfàs i CEIP Sa Graduada i properament es faran al CEIP Son Basca, Sant Francesc i Tresorer Cladera.



Les sessions es fan en divendres durant l’horari escolar i tenen molt bona acollida entre els i les alumnes.

Tag rugbi, o flag rugbi, és un joc d'equip sense contacte en el qual cada jugador fa servir un cinturó amb dues etiquetes de velcro.

Un pic que s’hagin fet les sessions als centres educatius es durà a terme una jornada de rugbi flag on els i les alumnes de totes les escoles passaran una divertida jornada conjunta de rugbi.

El tercer trimestre la iniciativa es farà a l’IES Can Peu Blanc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Representació de pares/mares al Consell Escolar

Escola d'estiu i Campus STEAM 2021

Consell Escolar Municipal