Col·laboració amb l'Associació d'Estudiants Marroquins de Balears

L'Associació d'Estudiants Marroquins de Balears, amb la col·laboració de la Coordinadora d'APIMA de sa Pobla, avui ha realitzat una xerrada a sa Congregació adreçada a famílies marroquines amb infants escolaritzats a sa Pobla.


Els objectius han estat, per una banda el de donar-se a conèixer com a referent per als i a les joves i les seves famílies que volen seguir estudis superiors o universitaris; per a una altra banda altres transmetre la importància de què els estudiants finalitzin l'ESO.

Lamia Abbassi Belkasmi i Hoda El Kammouni El Kammoui, ambdues estudiants de darrer any, de mestre d'educació primària, són membres de l'associació i durant la xerrada han fet un incís en la importància de la comunicació entre els membres de la família i de com motivar als seus fills i filles a que continuïn els estudis.


La sessió ha comptat amb la participació de prop de 30 famílies, majoritàriament dones. També hi han assistit representants dels SSSS de l'Ajuntament de sa Pobla i de l'Associació Pa i mel, a qui els agraïm l'ajuda a l'hora de fer difusió de la xerrada.

Les famílies han mostrat interès pels continguts exposats i ha sorgit la proposta que es fomentin i creïn espais de trobada en que puguin expressar inquietuds i dubtes i intercanviar experiències.


Des de la Coordinadora d'APIMA mostram gran satisfacció d'aquesta iniciativa on l'associació ha expressat la voluntat que es puguin organitzar més xerrades en altres pobles de Mallorca i que concretament a sa Pobla n'organitzaran una altra.

Podeu veure aquí el tall de la notícia d'IB3.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Representació de pares/mares al Consell Escolar

Físic fitness s'adhereix al carnet de soci de la Coordinadora

Consell Escolar Municipal