Problemàtica del transport escolar a l'IES Can Peu Blanc

L'AMIPA de l'IES Can Peu Blanc ha convocat una reunió de pares i mares per tractar la problemàtica que tenen els alumnes de batxiller de Campanet i Búger per arribar cada dia a l'institut de sa Pobla. A aquesta reunió s'ha convidat a l'APIMA del CEIP els Molins de Búger, l'APIMA del CEIP Llorenç Riber de Campanet i a la Coordinadora d'APIMA de sa Pobla.

Na Maria Antònia Bennàssar, presidenta de l'AMIPA de l'IES Can Peu Blanc ha explicat les gestions fetes amb la direcció del centre i amb FAPA per mirar de solucionar la problemàtica de transport escolar que cada dia tenen els alumnes dels pobles veïnats per arribar al centre.

S'ha acordat demanar una reunió conjunta amb la Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa per plantejar la problemàtica i estudiar possibles solucions. A aquesta reunió es demanarà que també hi participin els respectius batles, la Coordinadora d'APIMA de sa Pobla i les APIMA de Búger i Campanet.

També s'ha comentat la problemàtica que tenen els alumnes que acaben l'ESO i volen fer una FP. No existeix una xarxa de transport que pugui garantir l'accés amb igualtat de condicions als centres de la comarca. Des de sa Pobla no existeix un transport que pugui garantir arribar a Alcúdia, Santa Margalida, ... i molt manco des de Campanet o Búger a Muro, sa Pobla, Alcúdia o Santa Margalida.

És per això que es demanarà una reunió amb la Direcció General de Transports i es plantejarà la viabilitat de connectar els diferents centres educatius amb estudis postobligatoris amb transport públic a l'inici i final de l'horari escolar.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Representació de pares/mares al Consell Escolar

Escola d'estiu i Campus STEAM 2021

Consell Escolar Municipal