Consell Escolar Municipal 29 d'octubre 2018

RESUM

El passat dilluns 29 d’octubre es va celebrar una sessió ordinària del Consell Escolar Municipal, en la qual es varen tractar els següents assumptes:

- Es va aprovar la memòria del CEM corresponent al curs 2017-2018.

- Es va aprovar la constitució d’una Comissió de Salut, que estarà formada per sis membres.

- Respecte al procés d’escolarització 18-19, es va informar que les darreres dades indiquen que el nombre d’infants matriculats al primer curs d’infantil és ja de 191, per la qual cosa la ràtio inicial que era de 23 ara ja és de 24. Des de l’Ajuntament es va manifestar que properament es mantendrà una reunió amb el Director de Planificació per tal que la Conselleria exposi els seus plans per al curs que ve i següent.

- Respecte al procés d’adquisició del solar per al nou centre escolar, el batle va informar que la propera setmana es durà a plenari l’aprovació del plec de condicions per al concurs. Aquest plec de condicions estableix que el solar ha de tenir un mínim de 8.100 metres i un preu màxim de 17,7 euros /m2.

- Es va demanar als centres que facin arribar al Consistori les seves propostes d’activitats per a la Setmana de la Infància i la Joventut, que es celebrarà entre el 8 i el 17 d’abril de 2019.

- El Consistori va agrair a tots els centres la seva participació en els actes d’Art i Copes.

- Es va informar que enguany les activitats de Sant Jordi se faran dia 29 d’abril, ja que dia 23 coincideix amb la festa de Crestatx.

DOCUMENTS


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Representació de pares/mares al Consell Escolar

Físic fitness s'adhereix al carnet de soci de la Coordinadora

Consell Escolar Municipal