RESUM CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL 09/07/18

El passat dilluns 9 de juliol el Consell Escolar Municipal es va reunir en sessió ordinària.

Us oferim un breu resum dels acords i temes tractats a la reunió. 

En primer lloc, el Consell va aprovar per unanimitat la creació d’una comissió de promoció de la salut i l’activitat física, un òrgan que servirà per donar suport als centres escolars en l’organització d’activitats per promoure la salut i els hàbits saludables. 

Per altra banda, es va informar del procés d’escolarització per al curs 2018-2019. Un cop finalitzat el procés la ràtio d'alumnes per aula ha quedat en 24, una xifra força alta tenint en compte que probablement arribaran més alumnes durant el curs. En aquest curs, els centres que han hagut d’obrir una nova aula de 3 anys han estat Tresorer Cladera i Sa Graduada. Tot plegat, són xifres que deixen ben pal·lès la necessitat urgent d’una nova escola al municipi. 

Precisament, en relació al nou centre escolar, els des de l’equip de govern del municipi es va informar que ja s’ha contactat amb tots els propietaris de solars que compleixen els requisits per fer-hi el nou centre i que uns quants d’ells han mostrat disposició a participar en el concurs perquè l’Ajuntament adquireixi el solar. En aquest moment, l’Ajuntament està pendent d’una reunió amb la Conselleria d’Educació per tal que aquesta aporti la seva opinió tècnica respecte els diversos solars que es contemplen. 

Per altra banda, l’ajuntament va informar de la situació del servei de neteja als centres escolars. En cas que l'empresa renunciï es convocarà un nou concurs.

Per altra banda, des del consistori es va informar sobre diverses activitats organitzades per l’ajuntament, com ara el Dia Mundial sense Cotxes, en què es farà una caminada a Crestatx, Art i Copes, que en aquesta ocasió s’estendrà durant 3 dies, o la Setmana de la Infància i la Joventut. 

Finalment, des del Consistori es va informar que s’intentarà millorar el procés de cessió de material municipal a les escoles, APIMA's i associacions, ja que la coincidència de tants actes de final de curs en pocs dies suposa bastants problemes a la brigada municipal.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Representació de pares/mares al Consell Escolar

Físic fitness s'adhereix al carnet de soci de la Coordinadora

Consell Escolar Municipal