Festa fi de curs d'ESO a Alcúdia

El passat 22 de maig es va celebrar una reunió a l'Ajuntament d'Alcúdia per tractar quines podrien ser les mesures per aconseguir una festa de final de curs més segura i saludable. A la reunió hi participaren batles dels municipis de la zona nord, representants de la policia local, directors/es dels centres educatius de secundària i representants de les APIMA's i de FAPA Mallorca.


Les mesures que s'han acordat entre els 10 municipis implicats per protegir els menors, intentant reduir l'impacte que té sobre la salut dels joves el consum d'alcohol d'aquesta festa de final de curs són:

Una carta a les famílies exposant el problema i demanant la seva col·laboració perquè els seus fills i filles no se vegin inclosos en aquestes conductes insaludables i perilloses.

Xerrades als alumnes d'ESO per part dels policies tutor de cada municipi.

Xerrades a les famílies, complementàries i coordinades amb les dels joves, per informar, aconsellar i debatre sobre quin ha de ser la nostra actitud davant aquestes festes.

Altres mesures complementàries són la publicació d'un ban del batle d'Alcúdia ordenant "a retirar les begudes alcohòliques als menors, que es destruiran per raons higiènico-sanitàries" i una major vigilància i pressió sobre els comerços que venen aquestes begudes i l'entrada als locals d'oci.

Us enllaçam la CARTA A LES FAMÍLIES que des del nostre municipi us feim arribar.

El ban del batle d'Alcúdia.

I un petit recull de premsa de la reunió:

- Tall de la notícia CANAL4

- Notícia ÚTIMA HORA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Representació de pares/mares al Consell Escolar

Físic fitness s'adhereix al carnet de soci de la Coordinadora

Consell Escolar Municipal