APROVADA LA CREACIÓ DEL CEIP NOU DE SA POBLA

Des de la Coordinadora d'APIMA de sa Pobla veim amb satisfacció la creació del nou Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) al nostre municipi, aprovada en Consell de Govern aquest passat 22 de març de 2019.

El curs 17/18 totes les Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de sa Pobla ens agrupàrem per treballar conjuntament totes aquelles qüestions que ens afecten per igual dins el municipi i una d'elles era la necessitat de disposar d'un nou centre educatiu que pogués donar resposta a la demanda d'escolarització del nostre poble.

Han estat dos cursos de reunions i feina amb les diferents administracions tant local com autonòmica per intentar solucionar una reivindicació que des de la comunitat educativa de sa Pobla feia prop de 10 anys que feiem.


A poc a poc hem pogut fer avanços, reconeixement de la situació per part de les administracions, adquisició d'un solar per part de l'Ajuntament perquè pugui ser emprat per a la nova escola i ara una nova passa per poder disposar de més infraestructures educatives al nostre poble.

Aquest nou centre tindrà dues línies i una capacitat per a 450 alumnes. L'activitat començarà el proper curs 2019-2020, de manera provisional, a l’edifici municipal del parc de Can Cirera Prim i la construcció del nou centre tindrà un termini aproximat de 24 mesos des de la data en què el consistori municipal posi els terrenys necessaris a disposició del Govern.

Esperam amb impaciència que aquest nou centre pugui obrir les seves portes el curs 21/22 tal i com s'ha previst.

Publicació al BOIB.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Representació de pares/mares al Consell Escolar

Escola d'estiu i Campus STEAM 2021

Físic fitness s'adhereix al carnet de soci de la Coordinadora